Spatiu publicitar
astazi:
PROGRAM RTT – Bucureşti Tv: Staţia Tv RTT este în revizie tehnică. Vom reveni în curând cu programele dumneavoastră preferate. * www.stiri.rttbrasov.ro * METEO: Cerul se va acoperi treptat și local se vor semnala ploi, trecător precipitații mixte în estul zonei spre dimineață. La munte precipitatiile vor fi mixte, predominant ninsori spre dimineață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, cu precădere la munte. Temperaturi minime: între -1 grad și 2 grade C. Mâine vremea se va răci accentuat. Cerul va fi temporar noros pe timpul zilei când local va ploua. La munte precipitațiile vor fi mixte, ninsori în zonele înalte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturi maxime: între 6 și 10 grade C. Sursa: CMR Sibiu. * www.stiri.rttbrasov.ro * TELEFOANE UTILE: În direct cu Primăria: 984 * www.stiri.rttbrasov.ro * Apeluri de Urgenţă (Poliţie, Ambulanţă, Pompieri): 112 * Dispecerat apă-canal: 0268-926; Deranjamente gaz: 0268-928; Deranjamente Electrica: 0268-929 * www.stiri.rttbrasov.ro * RTT Braşov, e-mail: rttbrasov@yahoo.com. * www.stiri.rttbrasov.ro * CURS VALUTAR BNR: USD 4,2013 LEI; EUR 4,7538 LEI; GBP 5,5344 LEI; CHF 4,2284 * www.stiri.rttbrasov.ro * EVENIMENTE CULTURALE ÎN BRAŞOV: 25 MARTIE 2019, ora 20.00 – Orchestra Titanic de Hristo Boicev. Regia: Felix Alexa. Distribuţia: Claudiu Bleonţ, Mihai Constantin, Mihai Călin. Teatrul „Sică Alexandrescu” Braşov * www.stiri.rttbrasov.ro * Creştinii sărbătoresc astăzi Buna Vestire. Este Ziua în care Dumnezeu, prin glasul Arhanghelului Gavriil, anunță Sfintei Fecioare Maria că a fost aleasă să-L nască pe Iisus. Buna Vestire este o sărbătoare comună ortodocșilor, romano-catolicilor și greco-catolicilor din întreaga lume. * www.stiri.rttbrasov.ro *

Skip Navigation LinksDetaliiStire

Frigul a făcut deja o victimă

Data publicarii 09.11.2018

Temperaturile scăzute și băutura au adus moartea bărbatului găsit în Parcul Central.

Cercetările polițiștilor arată că frigul din noaptea de joi spre vineri, dar și consumul de alcool au fost cauzele care i-au adus sfârșitul bărbatului, în vârstă de aproximativ 50 de ani, găsit vineri dimineața în Parcul Elisabeta din centrul municipiului Sfântu Gheorghe.

parc cv 2.jpg

Vă informăm că din verificările efectuate de polițiști până la acest moment, s-a stabilit că temperatura scăzută și consumul de băuturi alcoolice ar fi fost principalii factori care au determinat decesul bărbatului găsit în această dimineață în zona Parcului Elisabeta, în timp ce un altul a ajuns în stare de inconștiență la spital. La acest moment nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni, iar în urma necropsiei se va  stabili cu exactitate cauza decesului”, a transmis vineri dimineața purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj -Marin.

Un apel la 112 a anunțat în 9 noiembrie a.c. descoperirea a două persoane posibil decedate în Parcul Central din municipiul Sfântu Gheorghe. Polițiștii, pompierii și paramedicii s-au deplasat la fața locului și au găsit o persoană inconștientă și o alta decedată.

În jurul ore 07:00 am avut un apel cu două persoane căzute în zona centrală a municipiului Sfântu Gheorghe, în parc. S-a deplasat un echipaj SMURD și o ambulanță de la SAJ cu medic. Au fost găsite două persoane, una era conștientă. Prezenta urme de hipotermie, din primele informații. A fost evaluată și transportată la UPU. Iar a doua persoană era decedată”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj.

Polițiștii fac în continuare verificări pentru a se stabili toate circumstanțele acestui eveniment.

Sursa: covasnamedia.ro