Skip Navigation LinksDespre companie

​​

Despre companie​​

Societatea a fost infiintata in ianuarie 2006 si desfasoara activitati specifice agentiilor de publicitate.

Activitatea societatii se bazeaza pe experienta angajatilor dar si a administratorilor acesteia care se implica si gestioneaza activitatile prestate de societate. Experienta in domeniu, seriozitatea, promptitudinea si calitatea premium a serviciilor constituie punctul forte al colaborarii cu City AD.

Un pas important in evolutia societatii a fost deschiderea catre toate tipurile de activitati din sfera publicitatii si a mass media precum si implicarea acesteia in actiuni ale comunitatii locale. Societatea dispune de produse proprii pe care le exploateaza exclusiv sau în comun cu alte societati comerciale care desfasoara activitati in do​meniile respective (radio, televiziune, printing, grafica, alte suporturi publicitare, evenimente, etc ).

​​

Programul Operaţional Sectorial "Creşterea Competitivităţii Economice"
"Investiții pentru viitorul dumneavoastră"


Titlul proiectului

"SISTEM INFORMATIC INTEGRAT PENTRU MANAGEMENTUL RELAȚIEI CU CLIENȚII"


Proiect cofinaţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro"
"Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"